Áru visszaadása és Reklamáció

Áru visszaadása

Az áru a küldemény kézbesítését követően 30 napon belül visszaadható. Ha az áru nem tetszik Önnek, nem ül, vagy egyéb ok miatt szeretné visszaadni, kérem, töltse ki az alábbi adatlapot. Az árut kizárólag nem használtan lehet visszaadni, és teljes, eredeti csomagolásban a tőlünk kapott számlával együtt.. Az áru csak otthoni környezetben próbálható fel. A használat bármely jele, vagy a nem teljes csomagolás az áru visszaadásának elutasítását okozhatja. A fenti feltételek esetén az árut más árura cseréljük, vagy visszafizetjük az árát oly módon, ahogy a kifizetést megvalósította. Mindezt 14 napon belül, miután az árut nálunk ellenőriztük. 


Nyomtassa ki az űrlapot, és tegye a dobozba

Adatlap – Áru visszaadása, Csere

Ellenőrző kód

i

Reklamáció

A jótállási idő a Steel cipők esetén 24 hónap. A jótállási időszak és az áru élettartama két különböző fogalom. Az áru élettartama egyebek mellett a használat módjával és intenzitásával is adott, nem feltétlenül egyezik meg a jótállási időszakkal. Például intenzívebb használattal a cipő gyorsabban elhasználódik, mint az alkalmankénti használattal – a talp és ezzel együtt a cipő élettartama ebben az esetben a jótállási időtől rövidebb. Hasonlóképpen a nem megfelelő karbantartás vagy nem megfelelő célú használat is jelentősen csökkenti az élettartamát.

Abban az esetben, ha gyártási hibát talál a jótállási időn belül, kérjük, küldje el a hiba fényképét az űrlappal vagy e-mailben.

Amennyiben a gyártási hiba nyilvánvaló, expressz módon átvesszük az árut a saját költségünkre és időt takarítunk meg önnek.

A reklamációja gyors és címzett megoldásához ki kell tölteni az online reklamációs űrlapot.

Az űrlap kitöltését követően kapcsolatba lépünk Önnel és a reklamációt személyesen intézzük.


Nyomtassa ki az űrlapot, és tegye a dobozba

Adatlap - Reklamáció

Ellenőrző kód

i

Steel Shoes&Boots 2020 Minden Jog Fenntartva

odkaz

odkaz

odkaz

Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk Önnek az Ön preferenciáinak és érdeklődésének leginkább megfelelő VONZÓ AJÁNLATOKAT ÉS KEDVEZMÉNYEKET bemutatni.

Azáltal, hogy engedélyt ad, lehetővé teszi számunkra, hogy ajánlatokat és kedvezményeket állítsunk össze az Ön online tevékenységének elemzése alapján.

Az ajánlatok és a tartalmak jelentősen befolyásolhatják az Ön vásárlási döntéseit – ezért a javaslat 18 évesnél idősebb személyeknek szól.

A süti fájlokhoz hasonló megoldásoknak és technológiáknak, és az Ön adatainak steel-bakancs.hu és partnerei által történő feldolgozásának köszönhetően, biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára megjelenített tartalom jobban megfelel az Ön igényeinek. Az adatok feldolgozására, ezen belül a profilalkotásra, piaci és statisztikai elemzésekre vonatkozó hozzájárulás megadásával Ön biztosítja a lehetőséget, hogy webáruházunkban könnyebben megtalálja pontosan azokat a termékeket, amelyeket keres és amelyekre szüksége van.

Adatvédelmi elvek

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés