Steel cipők a világ Fesztiváljain

Hozzászólás: Hozzáadva: 3.12.2019 19:04.17 Megjelenítések száma: 962

03 December 2019

Steel cipők a világ Fesztiváljain

A Steel cipők rendkívül népszerűek a rock, punk vagy metálzene rajongói körében. A világon több száz ilyen fesztivál valósul meg és csaknem mindegyiken megtalálhatók olyan nők és férfiak, lányok és fiúk, akiknek a lábán Steel cipő van. Cégünk többször szponzorált már egyes fesztiválokat és zenei együtteseket. A Steel cipőket már több mint 20 éve árulják a világ üzleteiben. Ügyfeleink az összes kontinensen és a világ több mint 67 országában megtalálhatók. Ismerkedjen meg velük a közösségi hálóinkon, ahol több ezren vannak. 

Steel Shoes&Boots 2020 Minden Jog Fenntartva

odkaz

odkaz

odkaz

Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk Önnek az Ön preferenciáinak és érdeklődésének leginkább megfelelő VONZÓ AJÁNLATOKAT ÉS KEDVEZMÉNYEKET bemutatni.

Azáltal, hogy engedélyt ad, lehetővé teszi számunkra, hogy ajánlatokat és kedvezményeket állítsunk össze az Ön online tevékenységének elemzése alapján.

Az ajánlatok és a tartalmak jelentősen befolyásolhatják az Ön vásárlási döntéseit – ezért a javaslat 18 évesnél idősebb személyeknek szól.

A süti fájlokhoz hasonló megoldásoknak és technológiáknak, és az Ön adatainak steel-bakancs.hu és partnerei által történő feldolgozásának köszönhetően, biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára megjelenített tartalom jobban megfelel az Ön igényeinek. Az adatok feldolgozására, ezen belül a profilalkotásra, piaci és statisztikai elemzésekre vonatkozó hozzájárulás megadásával Ön biztosítja a lehetőséget, hogy webáruházunkban könnyebben megtalálja pontosan azokat a termékeket, amelyeket keres és amelyekre szüksége van.

Adatvédelmi elvek

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés