Méret

- Ha már hordta a cipőinket, maradjon annál a méretnél, amelyet azelőtt is rendelt, mivel a Steel cipőknél nem változik az alapvető méretstandard.

    - Már több százezer Steel cipőt eladtunk, lehet, hogy Ön is nálunk vásárolta, lépjen velünk kapcsolatba, közösen megtaláljuk az Ön méretét.

- Először vásárol Steel cipőt? Vagy nem biztos benne, milyen méretet vásárolt legutóbb? Cégünk, a Steel Shoes&Boots tudja a legjobban, melyik méret az igazi.

 

Gondosan mérje le a talpa hosszát és szélességét.

Helyezzen a padlóra egy papírlapot és mezítláb álljon rá.Rajzolja körbe a talpát és mérje le a szélességét és a hosszát.

Ezután a lemért hosszhoz adjon hozzá 0,5 cm-t, a lemért szélességhez pedig 0,1 cm-t. Ezt követően a mérettáblázat szerint válassza ki a méretet.

 

Részletes videó útmutatónk is van, hogy kell kiválasztani a megfelelő méretű Steel cipőt. 

no alt
  • Méret

Steel Shoes&Boots 2020 Minden Jog Fenntartva

odkaz

odkaz

odkaz

Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk Önnek az Ön preferenciáinak és érdeklődésének leginkább megfelelő VONZÓ AJÁNLATOKAT ÉS KEDVEZMÉNYEKET bemutatni.

Azáltal, hogy engedélyt ad, lehetővé teszi számunkra, hogy ajánlatokat és kedvezményeket állítsunk össze az Ön online tevékenységének elemzése alapján.

Az ajánlatok és a tartalmak jelentősen befolyásolhatják az Ön vásárlási döntéseit – ezért a javaslat 18 évesnél idősebb személyeknek szól.

A süti fájlokhoz hasonló megoldásoknak és technológiáknak, és az Ön adatainak steel-bakancs.hu és partnerei által történő feldolgozásának köszönhetően, biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára megjelenített tartalom jobban megfelel az Ön igényeinek. Az adatok feldolgozására, ezen belül a profilalkotásra, piaci és statisztikai elemzésekre vonatkozó hozzájárulás megadásával Ön biztosítja a lehetőséget, hogy webáruházunkban könnyebben megtalálja pontosan azokat a termékeket, amelyeket keres és amelyekre szüksége van.

Adatvédelmi elvek

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés