A megrendelés Megvalósítási Ideje

Ha a rendelést munkanapon 14:00 óráig valósítja meg és ugyaneddig az időpontig a kártyás vagy PayPal kifizetést is megvalósítja, esetleg utánvételt választ, az Ön Steel cipőit még ugyanaznap feladjuk és 24 vagy 48 órán belül kézbesítjük. Amennyiben fizetési módként banki átutalást választ, az árut azt követően azonnal feladjuk Önnek, amint a pénzt jóváírják a számlánkra.

A munkanapon 14:00 óra után megvalósított rendelés esetén az árut a következő munkanapon adjuk fel Önnek.

Minden árut GLS futárral úton kézbesítünk. Az Ön által megadott e-mail címre elküldjük a csomag számát. 

 

 

  • Megrendelések 14:00
  • Szállitás 24 Órán Belül

Steel Shoes&Boots 2020 Minden Jog Fenntartva

odkaz

odkaz

odkaz

Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk Önnek az Ön preferenciáinak és érdeklődésének leginkább megfelelő VONZÓ AJÁNLATOKAT ÉS KEDVEZMÉNYEKET bemutatni.

Azáltal, hogy engedélyt ad, lehetővé teszi számunkra, hogy ajánlatokat és kedvezményeket állítsunk össze az Ön online tevékenységének elemzése alapján.

Az ajánlatok és a tartalmak jelentősen befolyásolhatják az Ön vásárlási döntéseit – ezért a javaslat 18 évesnél idősebb személyeknek szól.

A süti fájlokhoz hasonló megoldásoknak és technológiáknak, és az Ön adatainak steel-bakancs.hu és partnerei által történő feldolgozásának köszönhetően, biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára megjelenített tartalom jobban megfelel az Ön igényeinek. Az adatok feldolgozására, ezen belül a profilalkotásra, piaci és statisztikai elemzésekre vonatkozó hozzájárulás megadásával Ön biztosítja a lehetőséget, hogy webáruházunkban könnyebben megtalálja pontosan azokat a termékeket, amelyeket keres és amelyekre szüksége van.

Adatvédelmi elvek

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés