Gyakran Ismételt Kérdések

Itt megtalálja az összes választ a kérdéseire.

Mennyibe kerül a kézbesítés?

A kézbesítés Packeta.hu 1.390,- HUF. Kézbesítes a címre futárral 2.990,- HUF

Az árut milyen módon kézbesítik?

Az árut a GLS futárszolgálattal kézbesítik.. Az áru becsomagolását követően a központi raktárban e-mailben részletes tájékoztatást kap a kézbesítésről és a küldemény nyomon követési lehetőségéről.

Milyenek a fizetési lehetőségek?

a) Utánvéttel, az áru futárszolgálattól való átvételekor.

b) Bankkártyás fizetés.

c) Pay Pal

d) Fizetés bankszámlára.

 

Mennyi a jótállás időtartama?

 

Minden, nálunk vásárolt cipő esetén a reklamáció érvényesítésére kijelölt határidő 24 hónap.

 

A cipőnek az egész jótállási időszakban ki kell tartania?

 

A jótállási időszak és az áru élettartama két különböző fogalom.Az áru élettartama egyebek mellett a használat módjával és intenzitásával is adott, nem feltétlenül egyezik meg a jótállási időszakkal. Például intenzívebb használattal a cipő gyorsabban elhasználódik, mint az alkalmankénti használattal – a talp és ezzel együtt a cipő élettartama ebben az esetben a jótállási időtől rövidebb. Hasonlóképpen a nem megfelelő karbantartás vagy nem megfelelő célú használat is jelentősen csökkenti az élettartamát.

 

Az összes áru azonnal hozzáférhető?

 

Az összes áru, amely a kosárba helyezhető, azonnal hozzáférhető.Ha ez nem lehetséges, ez azt jelenti, hogy az áru jelenleg nincs raktáron.
Az árut az egész világba kézbesítik? 

Igen, bármely országba képesek vagyunk kézbesíteni az árut. Az egyes térségek esetén látogassa meg honlapunk nyelvi változatait.

A Steel cipő visszaküldhető, ha nem jó a méret vagy egyéb kifogásom van? 

 

A reklamációkat és az áru visszaszolgáltatását érintő összes információt az Áru visszaadása és a Reklamáció szakaszokban találja.

 

Azonnal reklamálnom kell a cipőt, amint a gyártási hiba megnyilvánult?


A reklamációt azonnal, a probléma megjelenését követően érvényesíteni kell. Az esetleges késedelmes reklamáció a használat folytatásával súlyosbíthatja a hibát, és a reklamáció elutasításának oka lehet.

 

További kérdései vannak?

 

Tegyen fel bármilyen kérdést, mi azonnal válaszolunk.

Ellenőrző kód

i

Steel Shoes&Boots 2020 Minden Jog Fenntartva

odkaz

odkaz

odkaz

Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk Önnek az Ön preferenciáinak és érdeklődésének leginkább megfelelő VONZÓ AJÁNLATOKAT ÉS KEDVEZMÉNYEKET bemutatni.

Azáltal, hogy engedélyt ad, lehetővé teszi számunkra, hogy ajánlatokat és kedvezményeket állítsunk össze az Ön online tevékenységének elemzése alapján.

Az ajánlatok és a tartalmak jelentősen befolyásolhatják az Ön vásárlási döntéseit – ezért a javaslat 18 évesnél idősebb személyeknek szól.

A süti fájlokhoz hasonló megoldásoknak és technológiáknak, és az Ön adatainak steel-bakancs.hu és partnerei által történő feldolgozásának köszönhetően, biztosítani tudjuk, hogy az Ön számára megjelenített tartalom jobban megfelel az Ön igényeinek. Az adatok feldolgozására, ezen belül a profilalkotásra, piaci és statisztikai elemzésekre vonatkozó hozzájárulás megadásával Ön biztosítja a lehetőséget, hogy webáruházunkban könnyebben megtalálja pontosan azokat a termékeket, amelyeket keres és amelyekre szüksége van.

Adatvédelmi elvek

Mutasd a részleteket

Bejelentkezés